De verhalen uit mijn verhalenmoestuin

Wanneer de verhalen rijp zijn, kunnen ze geoogst en verteld worden.

Hallo, ik ben DE VERHALENKWEKER. Ik kweek verhalen in alle soorten en maten in mijn verhalen-moestuin.

Het kweken van verhalen gaat op dezelfde manier als het kweken van bloemen en groente: onderhuids begint iets te broeien en op een dag dient het zich aan. Een idee piept boven de grond uit en ziet voor het eerst het licht. Langzaam begint het te groeien en uiteindelijk te bloeien. Wanneer het verhaal rijp is, kan het vertelt worden.

Waar: Ik speel mijn verhalen op allerlei verschillende locaties in Utrecht: in speeltuinen, in moestuinen, in buurthuizen, op festivals, op feesten, etc.

Mijn verhalen: Mijn verhalen zijn wonderwaar. Ik neem de kinderen mee op ontdekkingsreis. De belangrijkste grondstof waaruit mijn verhalen groeien is verwondering. Verwondering is kijken met een open blik, onbevooroordeeld en vanuit je hart. Een levenskunst die kinderen van nature bezitten. Wanneer je dit doet, gaat er een wereld voor je open. Een magische kleurrijke speelse liefdevolle wereld waarin alles mogelijk is, wanneer je maar in jezelf gelooft. Ik vertel verschillende korte verhalen van ongeveer 15 minuten.

Duur: De duur van mijn optreden is afhankelijk van de hoeveelheid verhalen die ik vertel. Ik ben in te huren voor een uur en langer.

Voor wie: Mijn verhalen zijn voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Op maat: Ik kweek ook verhalen op aanvraag. Heeft u een speciaal feest, een speciale dag, een speciaal thema, een speciale plek, dan kan ik speciaal daarvoor een verhaal ontwikkelen.

Kosten: Kosten zijn in overleg.