Het mysterie van Ravenstein

Stap met je vrienden/vriendinnen in een echt verhaal en los een waar mysterie op.

Het verhaal
In het dorpje Ravenstein klinkt 's nachts een vreemd geluid. De mensen kunnen er niet van slapen. Het klinkt als verdrietig gezang. Waar komt dit geluid vandaan? Toch niet uit het verlaten kasteel? Dat staat al eeuwen leeg.

Ben jij dapper genoeg om samen met je vrienden op onderzoek uit te gaan? Durf jij het kasteel in om kennis te maken met de mopperpot, de steelpan, de kletskoek, de lolbroek, de zeurkous en de sluimerkaars? Zij wonen daar en hebben allemaal wel iets gezien.

Zal het jullie lukken om: alle aanwijzingen te verzamelen, de cijfersloten te kraken, de opdrachten uit te voeren, te ontsnappen uit de escaperoom en het spinnenweb? Lukt het jullie om uit handen te blijven van de bewoner van het kasteel en het mysterie op te lossen?

Wat gaan we doen
We gaan samen op reis. We stappen in een toneelstuk. De kinderen spelen een belangrijke rol. Ik vertel het verhaal en breng alle andere personages tot leven. Via leuke opdrachten zullen de kinderen het mysterie ontrafelen. De burgemeester van Ravenstein beloont ze met een medaille speld.

Informatie
Leeftijd: 7 t/m 10 jaar
Max aantal kinderen: 12
Duur: 2 uur

Prijs: 120 euro (alles inclusief)
Waar: Utrecht

Boeken: stuur mij een mail via info@deverhalenkweker.nl of bel mij op 0630518545.