De wensenkweker

Ben je jarig? Dan kweek ik voor jou een persoonlijke verjaardagswens. En zeker weten dat hij uitkomt!

Het verhaal
Elke nacht vallen er sterren. Als je er een ziet, mag je een wens doen. Maar vaak zien we ze niet.
Ieder mens op aarde heeft wel een wens. Maar vallende sterren zijn zeldzaam.

Nu is er op aarde een school waar je kan leren hoe je wenssterren kweekt. Bijna niemand kent deze school, omdat je hem niet ziet. De school staat op een hele hoge berg, die bijna tot in de hemel rijkt, verscholen tussen de wolken.

Ik heb op deze school gezetten en ben wensenkweker geworden. Ik heb een eigen wenssterrenmoestuin hoog in het heelal. Voor jouw verjaardag heb ik daar een speciale wens gekweekt. Maar oh nee, hij was te vroeg rijp en is naar beneden gevallen. Dat is zoeken naar een speld in een hooiberg.

Wat gaan we doen
We gaan langs bij de sterrenvreter, een bruin geschubd varkentje met een neus voor vallende sterren. Maar welkom zijn we niet. Hij heeft onze speciale wensster gevonden, maar hij wil hem niet terug geven. Hij wil alle sterren voor zichzelf houden, omdat hij niet gelukkig is.

Niemand wil met hem spelen, omdat hij zo lelijk is. Zal het ons lukken om de sterrenvreter gelukkig te maken en zo onze speciale wensster terug te krijgen? We gaan samen op avontuur. Een avontuur vol opdrachten, spelletjes en leuke personages.

 

Informatie
Leeftijd: 4 t/m 7 jaar
Max aantal kinderen: 12
Duur: 2 uur
Prijs: 120 euro (alles inclusief)
Waar: Utrecht
Boeken: stuur mij een mail via
info@deverhalenkweker.nl of bel mij op 0630518545.